Onze Riggers

mankracht ervaren de juiste match!

CTM Crane Solutions biedt oplossingen op maat, zowel tijdelijk inzetbaar personeel, als personeel voor onbepaalde tijd.

Onze Riggers

CTM Crane Solutions algemene bedrijfsbeleid heeft als belangrijkste punten veiligheid en kwaliteit leveren voor onze opdrachtgevers. Deze eisen zorgen ervoor dat al onze riggers in bezit zijn van een VCA certificaat.

Verder zorgen wij voor vakbekwame riggers die in het bezit zijn van alle hieronder vermelde specifieke certificaten;

  • TCVT W4-08 certificaat
  • VCA
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen

 

uitdagingen

Nieuwe ervaren collega’s werven en trainen kost vaak (kostbare) tijd, energie en is altijd een uitdaging. CTM Crane Solutions neemt die taak graag van u over. Wij beschikken over gedreven riggers met alle benodigde certificaten en materieel om u te helpen bij de uitvoering van uw projecten, te denken aan de stops bij de petrochemie.

Wij stellen onze ervaring en services graag in dienst van uw bedrijf.

teamwork

Wij verzorgen graag het volledige wervingsproces voor u om het tekort aan personeel zo snel mogelijk op te lossen. Ons team zorgt ervoor dat door ons de meest geschikte expert voor uw project ter beschikking gesteld wordt.

Wij nemen graag een kijkje bij u in de keuken en stellen naar aanleiding daarvan samen met u een plan op, dat voldoet aan al uw wensen.

Vervolgens gaan wij op zoek naar één of meerdere personeelsleden voor uw project en uw nieuwe collega zal (indien nodig) per direct in dienst treden voor de afgesproken periode.

Door onze ervaring met vele projecten kunt u van ons verwachten dat wij een perfecte match vinden voor uw project(en).

Contactgegevens

Double exposure of engineer behind with overload tool holding yellow helmet for safety of the workers, Blurred Oil refinery background.